• Showing how headings looks like...
    Cenectus et netus et maluada fames egestas pulvinar auctor metus. Puspendisse potenti. In sodales, lectus non bibendum hendrerit, turpis velit tincidunt est, auctor pellentesque tellus sapien semmetus. Quisque dignissim, velit ac tempor cdimentum, ligulit hendrerit mauris, id congue justo metus quis puru ellentesque dolor lorem.
immo Maldegen Edegem

immo te koop en te huur Maldegem

Ons aanbod vindt u ook op immoproxio.be!
U bent op zoek naar een eigendom?
Op zoek naar een huis, appartement of project, U bent op de juiste site.
Kijk zeker naar ons aanbod te koop.
Geef uw gegevens in op de contact pagina en van zodra we een eigendom in portefeuille hebben die aan uw wensen voldoet contacteren wij u binnen de 24u.

U wenst uw eigendom te verkopen?
Een huis verkopen is geen spel maar een uitdaging. Met de voortdurende wijziging in de wetgeving en reglementering is dit geen eenvoudige zaak meer.
Het bepalen van de prijs, de wijze waarop er publiciteit gevoerd kan worden, het accentueren van de positieve elementen van een eigendom, het uitkijken naar opportuniteiten, …
Dit zijn allemaal zaken waar een professioneel vastgoedmakelaar u kan bijstaan en op die manier een meerwaarde te creëren voor uw eigendom.
Dit alles in combinatie met een manier van werken waar persoonlijke service en professionaliteit hoog in het vaandel staan zorgt ervoor dat uw vastgoedtransactie op een correcte en financieel interessante wijze afgehandeld wordt.

Bel voor een afspraak: 0496/512.262

Hopelijk tot binnenkort

Peter De Keyser
Uw partner voor vastgoed in het Meetjesland.
Onze referenties

cvba Vastgoed De Keyser

vastgoed Maldegen Edegem Adegem-Dorp 17
9991 Maldegem (Adegem)

24/24u bereikbaar
0496 / 512 262
info@vastgoedmeetjesland.be